Optimaalinen kirjoituspöytä työskentelyyn

Olipa kyseessä toimisto tai kodin työhuone, niin toimiva kirjoituspöytä nostaa tuottavuutta. Minkä kokoinen kirjoituspöydän tulee olla, riippuu täysin siitä, mihin tarkoitukseen sitä käytetään. Materiaalilla ja värillä on suuri vaikutus tilan tuntuun. Monipuolisen tyyli- ja muotovalikoiman ansiosta löytyy jokaiseen työhuoneeseen sopiva malli. Indecoriassa on korkealuokkaisia kirjoituspöytiä, jotka vakuuttavat paitsi toiminnallisuudellaan ja muotoilullaan, niin myös helppohoitoisella materiaalin laadulla.

175 
66 
82 

Kotitoimisto

B14 -kirjoituspöytä

130 

Kotitoimisto

B18 -kirjoituspöytä

175 

Kotitoimisto

B19 -kirjoituspöytä

41 

Kotitoimisto

B30 -kirjoituspöytä

376 

Kotitoimisto

B31 -kirjoituspöytä

418 

Kotitoimisto

B32 -kirjoituspöytä

414 

Kotitoimisto

B33 -kirjoituspöytä

291 

Kotitoimisto

B34 -kirjoituspöytä

212 

Kotitoimisto

B34 -kirjoituspöytä

212 

Kotitoimisto

B35 -kirjoituspöytä

164 

Kotitoimisto

B36 -kirjoituspöytä

246 

Kotitoimisto

B37 -kirjoituspöytä

99 

Kotitoimisto

B38 -kirjoituspöytä

260 

Kotitoimisto

B39 -kirjoituspöytä

229 

Kotitoimisto

B40 -kirjoituspöytä

264 

Kotitoimisto

B41 -kirjoituspöytä

164 

Kotitoimisto

B42 -kirjoituspöytä

353 

Kotitoimisto

B43 -kirjoituspöytä

260 

Kotitoimisto

B44 -kirjoituspöytä

195 

Kotitoimisto

B45 -kirjoituspöytä

212 

Kotitoimisto

B6 -kirjoituspöytä

147 

IHANTEELLINEN KIRJOITUSPÖYDÄN MUOTO

Tärkeä kriteeri uuden kirjoituspöydän valinnassa on työskentelytila. Sille, joka käyttää kirjoituspöytää vain satunnaisesti esim. sähköpostien tai kirjeen kirjoittamiseen, riittää yleensä pienikokoinen pöytä. Tähän tarkoitukseen ovat neliskulmaiset kirjoituspöydät ihanteellisia. Niissä on paljon syvyyttä, niin että kannettavalle tietokoneelle tai näyttöruudulle on paikka, mutta samalla ne vievät leveydessä vähän tilaa. Sen johdosta se voidaan sijoittaa esim. olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Erityisen tilaa säästäviä ovat klaffikirjoituspöydät, jonne voidaan tehdyt työt yksinkertaisesti piilottaa. Jos sinulla on käytössä työhuone ja tarvitset paljon kirjoitustilaa, kannattaa valita suorakulmainen kirjoituspöytä. Niissä on tilaa toimistotarvikkeille. Usein niillä on tilaa myös pienelle printterille. Vielä tilavampi on L-muotoinen kirjoituspöytä. Sillä voidaan täyttää tyhjiä kulmia ja sillä on se etu, että se on jaettu kahteen eri työskentelyalueeseen. Pitkä puoli sopii luovaan työhön, kirjoittamiseen tai opiskeluun, kun taas lyhyt puoli tarjoaa tilaa PC:lle. Munuaisen muotoiset kirjoituspöydät vaikuttavat hyvin harmonisilta ja muotonsa ansiosta ne ovat todellisia visuaalisia kohokohtia.

JÄRKEVIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA KIRJOITUSPÖYDÄLLE

Jotkut kirjoituspöydät on työskentelytilan lisäksi varustettu käytännöllisillä säilytystilaratklaisuilla Jos tarvitset paljon säilytystilaa, suosittelemme kirjoituspöytää, jossa on laatikoita tai lokerikkoja. Vaihtoehtoisesti voi hankkia irrallisen laatikoston pyörillä. Joissakin kirjoituspöydissä on käytännöllisiä korokkeita, jotka helpottavat työskentelyalueen organisointia. Korokkeelle voidaan laittaa näyttöruutu, kun taas korokkeen alla voidaan säilyttää kirjoituspöytätarvikkeita.

LUKUISA MÄÄRÄ ERILAISIA KIRJOITUSPÖYTIÄ

Koska kirjoituspöytä ei täytä vain käytännön tarpeita, näyttelee myös materiaalin valinta tärkeää osaa. Massiivipuiset kirjoituspöydät ovat lujatekoisia ja tuovat paljon lämpöä huoneeseen. Jos kuitenkin pidät enemmän minimalistisesta tyylistä, valitse yksinkertaisesti kiiltovalkoinen tai kiiltomusta kirjoituspöytä. Nämä ajattomat mallit sopivat erilaisiin sisustuskonsepteihin ja ne voidaan aina yhdistää uudestaan uuteen sisutukseen.