AXEL BIG pöytä

1 830 2 091 

AXEL BIG pöytä

Sillä on mielenkiintoisen yksinkertainen pohjaratkaisu. Pöydän jalat on taivutettu ja taso on leikattu reunoista, joka saa sen näyttämään minimalistiselta design-pöydältä. Yksinkertainen muoto sopii useimpiin luhti- tai skandinaavistyylisiin sisätiloihin.

Valitse väri

Musta, Valkoinen

Suunnittelija

Arkkitehti, joka on erikoistunut yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Vuodesta 2006 hän on johtanut suunnittelustudiota omalla nimellään. Hän valmistui Lodzin kuvataiteen lukiosta ja myöhemmin Lodzin teknillisen yliopiston arkkitehtuurilinjalta. Opiskeluajan jälkeen hänen ammattiuransa alkoi Varsovassa arkkitehtistusio DJiO: ssa ja edelleen sisustusstudio MM Ideassa ja De Novossa. Hän on saanut myös useita palkintoja valokuvakilpailuissa ja hänen teoksiaan on ollut näytteillä yksityisgallerioissa.

Eniten hän arvostaa toiminnallisia tilaratkaisuja yhdistettynä tyylikkääseen yksinkertaisuuteen ja moderneihin muotoihin. Tämä ajatus heijastuu myös hänen huonekaluihin. Hän yhdistää minimalismin ja geometrian rohkeasti sijoitettujen diagonaalielementtien kanssa ja saavuttaa erittäin mielenkiintoisia tuloksia, kuten Shadow-ruokapöydän tapauksessa.

Kingan suunnittelemista huonekaluista take Me Homen valikoimissa on mm. – 3-COLOR, A-SYMETRICO, Trio, Shadow ja Pocket.

Kinga Wysocka

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): AXELB-07-048-01 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

AXEL BIG on moderni pöytä skandinaavistyylisiin sisätiloihin.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista