BOXER hylly

2 184 2 463 

BOXER hylly

Hyllyn symmetrisen geometrista ilmettä on tietoisesti sekoitettu epäsymmetrisesti asetelluilla laatikoilla, jotka yhdessä saavat aikaan upean muodon.

Mitat

114x40x189 cm

Suunnittelija

Take me HOMEn perustaja, teollinen muotoilija. Teräsrakenteisiin erikoistunut insinööri ja rakentaja. Vuonna 2001 hän valmistui Varsovan teknillisen yliopiston rakennustekniikan osastolta. Hän alkoi suunnitella huonekaluja ideana luoda vankat, universaalit, kestävistä materiaaleista valmistetut huonekalut, vastakohtana sille, mitä modernit, “kertakäyttöiset” markkinat tarjoavat.
Hän saa inspiraation teräsrakenteista ja arkkitehtuurin konstruktivismista, joka siirtyy ammattitaiteeseen. Hänen suunnittelutyönsä tuloksena ovat teräksestä ja puusta valmistetut huonekalut. Konsulttina, jolla on paljon tietoa teräsrakenteista, hän osallistuu jokaisen take me HOME -projektin toteuttamiseen, jonka ansiosta huonekalut eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevia, mutta myös vankkoja ja vakaita. Yksityiskohdat ovat myös tärkeitä tässä, esimerkiksi teräsprofiilien oikean leikkaus- ja fyysisten ominaisuuksien valinta. Itse asiassa teräs on tärkeintä – oikeat profiilikulmat tai lukuisat teräselementtien leikkauskohdat ovat vastuussa tuotteiden dynaamisesta, modernista ja alkuperäisestä muodosta.
Robert Budny on ollut mukana mm: Varsovan julkisen kirjaston modernisoinnissa, Varsovan liike-ja rahoituskeskuksen, Bialystokin yliopistokampuksen, Varsovan rautatieaseman. Puolan television, Varsovan metron ja Varsovan stadionin rakennushankkeisssa.
Robert Budnyn suunnittelemia huonekaluja mm. Montana, Tulip, Performa, Chic Chocolate.

Robert Budny

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): BOXERHYL-04-004-05 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

BOXER-sarjan hylly on kaluste, joka tuo kauniisti esiin lempitavarasi.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista