HYPERION -sänky

3 337 3 640 

HYPERION -sänky

Brand

HQ Collection

Ylellinen sänkyvalikoima Indecoriassa! Koko HQ Collection -sänkymallisto on erittäin korkealaatuinen ja tyyliltään klassisesta moderniin skandinavialaiseen. Sänkyjä on käytetty jo vuosia korkeatasoisissa hotelleissa ympäri maailmaa. Nyt ne ovat saatavana myös kotikäyttöön. Sänkykehikkojen materiaaleissa ei ole tingitty: päämateriaaleina ovat mm. puu, metalli ja erittäin laadukkaat verhoilumateriaalit. Sen myötä sängyt ovat vankkarakenteisia ja erittäin pitkäikäisiä. HQ Collection -sängyt on tehty kestämään!

Voimme tarjota täysin räätälöityjä sänkyjä asiakkaan tarpeen mukaan. Perusvalikoimassa olevia standardikokoja voimme muokata vapaasti, esim. nukkuma-aluetta, sängyn päädyn korkeutta ja leveyttä. Kaikki sängyt valmistetaan käsityönä, jolloin asiakas pääsee vaikuttamaan lopputulokseen. Myös standardivaihtoehdoissa on lukemattomia verhoiluvaihtoehtoja ja myös laaja kirjo nahkoja.

Sänkyihin sopivia patjavaihtoehtoja on runsaasti, kunkjn asiakkaan keholle ja tarpeeseen sopiva. Erityisesti olemme panostaneet terveeseen nukkumiseen – selkäongelmaisille, allergikoille tai unettomuudesta kärsiville löytyy useita fysioterapeuttien suosimia ja asiakkailta erityiskiitosta saaneita malleja. Useimmat patjat on valmistettu luonnonmateriaaleista kuten kasvipohjaisista öljyistä tai luonnonkumista (Talalay latex). Patjoilla on pitkät takuuajat. Indecorian asiakaspalvelu palvelee ja auttaa löytämään tarpeisiin parhaiten soveltuvan patjan.

HQ Collection -sänkyjä on esillä myymälässämme Itiksessä. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja toteamaan korkea laatu ja nukkumismukavuus. Palvelemme myös etänä.

Tuotetunnus (SKU): DR0016- Osastot: , , ,

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme. Patjavaihtoehtoja saatavana erikseen.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista