KOMBI sohvapöytä

1 485 

KOMBI sohvapöytä

Pöytäsarjan ansiosta illanistujaisissa kaikki on kädenulottuvilla ja helposti saatavilla. Alkuperäinen italialaisen suunnittelijan design-tyyli tekee sohvapöydistä elegantteja ja minimalistisia. Pienennetyt pöytätasot näyttävät ajattomilta ja nykyaikaisilta. Pyöristetty lovi yhdessä pöytälevyistä merkitsee sitä, että modernit KOMBI-sohvapöydät vievät vähemmän tilaa, ja niitä voi yhdistellä toisiinsa. Minimalistisia sohvapöytä on saatavilla erikseen tai sarjana.

Valitse väri

Musta, Valkoinen

Mitat

60(37)x80(37) cm

Suunnittelija

Yli 20 vuoden ajan huonekaluteollisuuden, suihkukaappien, kylpyhuonetarvikkeiden ja valaistusalan monikansallisten yritysten 3D-suunnittelija ja tuotekehityspäällikkö.

Ezio Pescatori aloitti suunnittelijauransa arkkitehtiopinnoilla Milanossa, ja sittemmin suunnittelun ensimmäisellä 3D-ohjelmistolla.

Wella HairCare -konsernin – Procter & Gamble – Welonda Italian tuotekehityspäällikkönä hän on kehittänyt useita alalle ominaisia ​​huonekalukomponentteja läheisessä yhteistyössä Saksan Darmstadin pääkonttorin suunnittelijoiden kanssa. Myöhempi sisä- ja katuvalaistukseen liittyvä kokemus on lisännyt hänen kokemustaan ​​suunnittelijana ja tuotekehityksessä.

Viime vuosina hän on luonut huonekalujen komponentteja yrittäessään yhdistää yksinkertaisia linjoja, toiminnallisuutta miellyttäviin muotoihin ja olla konsulttina joillekin valaistus- ja huonekalualan yrityksille. Vuosien ajan hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä italialaisten ja eurooppalaisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Fantasia ja uteliaisuus ovat osa hänen identiteettiä
Lisätietoja suunnittelijasta: http://www.eziopescatori.com/

Enzio Pescatori

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): KOMBI-01-72-00 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

KOMBI on sarja pyöreitä sohvapöytiä, mielenkiintoisen persoonallisilla muodoilla.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista