LUPO pöytä

2 394 2 481 

LUPO pöytä

Pöydän yksinkertainen kansi ja hienovaraisesti viimeistelty runko ovat tämän kalusteen pääasialliset ominaisuudet. Se soveltuu eritoten niille, jotka haluavat samalla hienostunutta designia, toimivuutta, funktionaalisuutta, sekä ergonomista muotoa.

Valitse koko

180x90x75 cm, 190x90x75 cm, 200x90x75 cm

Suunnittelija

Suunnittelijat Michael Holzer ja Stefan Bartel itävaltalaisesta BARTEL / HOLZER-studiosta ovat perustaneet BARTEL / HOLZER -suunnittelutoimiston, joka on erikoistunut huonekalujen suunnitteluun eurooppalaisille tuottajille.

Stefan Bartel opiskeli visuaalista suunnittelua Linzin taideteollisessa korkeakoulussa ja tutustui huonekaluteollisuuden eri näkökulmiin seuraavien 30 vuoden aikana: sisustussuunnittelijana, seminaarijohtajana, luennoitsijana ja huonekalusuunnittelijana.

Michael Holzer on opiskellut teollista muotoilua ja graafista suunnittelua Linzin taideteollisessa korkeakoulussa ja työskennellyt siitä lähtien itsenäisenä suunnittelijana. Michaelille ja Stefanille muotoilu on jännittävää, jos se on rohkeaa ja vapauttaa tunteita. Heidän mallinsa ovat jännitteessä nykyaikaisen ja ajattoman tyylikkään muodon välillä. Pelkistäminen välttämättömiin asioihin yhdessä mielenkiintoisten yksityiskohtien kanssa antaa tuotteille oman identiteetin ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Molempien suunnittelijoiden mielestä on tärkeää purkaa tunteet suunnitteluun – koska tunteet stimuloivat ja luovat siteen.

Michael Holzer/Stefan Bartel

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): LUPO-07-040-01 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

LUPO on erityisen muotoinen pöytä, joka on tehty huippulaatuisesta. täystammesta.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista