MAXIMO TV-taso

765 813 

MAXIMO TV-taso

Tämä kompakti kaluste on suunniteltu televisiolle, digiboksille tai DVD-soittimelle. Täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat viettää aikaa TV:n parissa ilman isoa määrää siihen liittyvää laitteistoa.

Valitse väri

Luonnonvärinen tammi, Musta MDF

Materiaali

Tammi/jauhemaalattu teräs, MDF/jauhemaalattu teräs

Mitat

120x40x40 cm

Suunnittelija

Arkkitehti, joka tekee myös sisustus- ja huonekalujen suunnittelua. Vuonna 2003 hän toimi Varsovan teknillisen yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnassa. Hän on myös valmistunut kuvataidekoulusta.

Vuosina 2000-2008 hän toteutti MBPL-arkkitehtonisen studion osakkaana useita suunnitelmia omakotitaloista ja yleishyödyllisistä tiloista. Eri teoksissaan hän käyttää lähinnä luonnonkiveä, lasia, keramiikkaa ja vaneria. Sen lisäksi, että hän luo modernia sisustusta, joka on täynnä tilaa ja valoa, hän toteuttaa myös saman idean mukaisia huonekaluhankkeita. take me HOME -brändille hän suunnitteli hienostuneet loft -tyyliset pöydät.

Industrial, Goteborg, Manhattan, Emerald, Ovo.

Lisätietoja suunnittelijasta: www.facebook.com/przemyslawlisieckiarchitektura

Przemek Lisiecki

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): MAXIMOTV-03-014 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Moderni skandinaavistyylinen TV-taso pienellä riippuvalla alahyllyllä.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista