MAYA LOW TV-taso

2 463 

MAYA LOW TV-taso

Tämä minimalistinen skandinaaviseen tyyliin perustuva muoto todistaa sen, ettei yksinkertaisuuden tarvitse olla tylsää. Hyllyn runko on tehty värjätystä mustasta tammiviilusta, kun taas hyllyjen etuosat, ovet ja TV-taso on jätetty alkuperäisen tammen väriseksi. Tämä luo selkeää kontrastia tunnelmaan. Laatikoita ja TV-tasoa voi käyttää lisätilana kirjoille ja lehdille. Voimme itse päättää, onko MAYA TV-taso, kaappi vai lipasto. Lisätarvikkeet: synkronisoidut kiskot pitkille kaapeille, jotka toimivat painettavalla tip-on -mekanismilla.

Valitse väri

Luonnonvärinen tammiviilu, Musta tammiviilu

Materiaali

Tammiviilu luonnollinen, Tammiviilu musta

Mitat

180x50x67 cm

Suunnittelija

Casablancassa syntynyt Luigi Cittadini kasvoi monikulttuurisessa ympäristössä (italialainen isä ja ranskalainen äiti), mikä heijastuu jatkuvassa kontrastien etsinnässä hänen projekteissaan. Hän muutti Milanoon opiskelemaan Politecnicossa ja valmistui teolliseksi muotoilijaksi. Harjoiteltuaan Atelier Mendinissä ja Studio Giovannonissa hän on omistautunut etsimään omaa tietään. Tällä hetkellä Luigi työskentelee useiden yritysten kanssa ympäri maailmaa.

Huonekaluja, joita hän on suunnitellut take Me Homelle, mm. Maestro, Jonas, herra W, Nagoya

Luigi Cittadini

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): MAYAL-03-032-05 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Maya TV-taso on moderni taso, jonka ainutlaatuisuus näyttäytyy sen erityisessä suunnittelussa.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista