MILO RECTANGULAR sohvapöytä

1 305 

MILO RECTANGULAR sohvapöytä

Tämä näennäisesti pieni, alumiinihyllyllä varustettu pöytä voidaan muokata halutunlaiseksi. Irrota vain pöydän yläosa liu’uttamalla se ulos alumiinijaloista saadaksesi lisäpöydän. Moduulisohvapöydän idea ei ole ainoastaan yksinkertainen, vaan myös käytännöllinen esimerkiksi pienissä sisätiloissa. Kun et enää tarvitse toista työtasoa, liu’uta vain pöydän jalat takaisin reikiin kiinni. Modernin MILO-pöydän täsmällisyys nähdään sen yksityiskohdissa. Tammijalat ovat pyöristetyt saumoistaan, joka saa kalusteen näyttämään esteettisesti elegantilta. MILO-sarja sisältää myös MILO RECTANGULAR, MILO SQUARED, MILO TRIANGULAR -pöydät, sekä minimalistisen MILO-konsolipöydän. Tämä tuote voitti Saksan design-palkinnon vuonna 2020.

Valitse väri

Musta, Valkoinen

Suunnittelija

Suunnittelija Lubo Majer valmistui huonekalusuunnittelijaksi Zvolenin teknillisestä yliopistosta Slovakiassa. Opiskelijana hän alkoi työskennellä huonekalusuunnittelijana useissa yrityksissä. Vuodesta 1998 hän on suunnitellut huonekaluja omalla nimellään.

Lubon työ on hänen intohimonsa ja kutsumuksensa. Hänen mielestään muotoilu on jännittävää, koska se yhdistää aineellisen ja aineettoman maailman. Hän keskittyy jatkuvaan pyrkimykseen ymmärtää ihmisiä ja heidän tarpeitaan sekä hyödyntää materiaaleja parhaalla mahdollisella tavalla. Lubo kokeilee ja toteuttaa rohkeasti uusia ideoita. Hänen tavoitteenaan on luoda elementtejä, jotka yhdistävät toiminnon ja muodon rikastamaan käyttäjien elämää. Take me HOMElle hän suunnitteli MILO-sarjan, joka koostuu minimalistisesta sohvapöydästä ja konsolipöydästä. Näiden huonekalujen ominaispiirteenä on tilan säästö.

MILO-konsolipöytä, MILO-sohvapöydät.

Lisätietoja suunnittelijasta: www.lubomajer.com

Lubo Majer

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): MILO-01-077 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Minimalistinen sohvapöytä MILO RECTANGULAR erottautuu sen erikoisesella ja samalla yksinkertaisella muodolla.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista