MOONLIGHT apupöytä

609 654 

MOONLIGHT apupöytä

Tällä huonekalulla on niin universaali muoto, että sitä voi pitää myös sohvan apupöytänä. Sen moderni tyyli sopii skandinaaviseen sisustustyyliin. MOONLIGHT-yöpöytä on mahdollista saada hyllyllä tai ilman sitä. Pöytää on saatavana kolmentyyppisillä päällysteillä: valkoinen, musta ja tammi.

Valitse väri

Luonnonvärinen tammi, Luonnonvärinen tammi ja MDF, Musta MDF, Musta pöytälevy MDF, Valkoinen MDF ja tammi, Valkoinen MDF ja tammi

Materiaali

Tammi/jauhemaalattu teräs, Tammi/vetolaatikko-MDF/jauhemaalattu teräs, MDF/jauhemaalattu teräs, MDF/vetolaatikko tammiviilu/jauhemaalattu teräs

Mitat

50x30x50 cm

Suunnittelija

Maalari, graafinen suunnittelija, syntynyt vuonna 1986 Lodzissa. Hän aloitti taiteellisen koulutuksensa Tadeusz Makowskin kuvataidekoulussa Lodzissa, sitten opiskeli Lodzin valtion elokuva- ja teatteritekniikan korkeakoulussa sekä Lodzin Strzemiński-taideakatemiassa. Jo opiskelijana hän voitti useita kilpailuja. Hän on kuraattorina ja osallistujana kollektiivisissa ja yksityisissä näyttelyissä Puolassa ja ulkomailla.

Nykyään hän johtaa omaa yritystään KRAVTS, jonka tavoitteena on edistää nuorisotaidetta. Hänen maalauksensa kuvaavat abstrakteja aiheita, joskus viitaten origami -taiteeseen. Värit ovat kuitenkin tärkeimpiä tässä – Grzegorz käyttää niitä ilmaisemaan nostalgian, kaipuun, toivon ja optimismin ohimenevää tunnelmaa. Hänen maalauksensa ja huonekalut ovat täydellinen valinta moderniin sisustukseen, tuoden esiin niiden minimalismin, avaruuden tunteen ja aistillisuuden.

Woodbox, Piano, Tube, Kai

Grzegorz Worpus Budziejewski

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): MOONLIGHT-02-008 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

MOONLIGHT on minimalistinen yöpöytä, käytännöllisen pienellä laatikolla.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista