Nest II vitriinikaappi

397 

Arvioitu toimitusaika 4-8 viikkoa

Nest II vitriinikaappi

397 

Nest II vitriinikaappi

Tyylikäs NEST -vitriinikaappi on malli, joka sopii täydellisesti klassiseen, eleganttiin tai minimalistiseen tyyliin sisustettuihin tiloihin. Yksinkertainen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tarkoittavat, että voit olla varma, että tämä kaluste palvelee sinua monta vuotta. Tämän sarjan kalusteet sopivat täydellisesti toimistoon, studioon sekä olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Luonnolliset värit lisäävät hehkua, lämpöä ja energiaa huoneeseen.

Vitriinin sisäosa on tilava ja sopii mainiosti kirjoille, albumeille sekä kaikenlaisille asiakirjoille ja koriste-esineille. Kaksi kalusteen alaosassa olevaa laatikkoa antavat enemmän tilaa pienille tarvikkeille.

NEST -sarjan huonekalut on valmistettu laadukkaasta luonnonviilusta, joka jäljittelee luonnon tammea. Tämä huonekalusarja on varustettu mustilla sisäosilla ja jaloilla, jotka on valmistettu jauhemaalatusta metallista. Se on erittäin vakaa ja kestävä, joten voit olla varma, että sen ostamisen jälkeen se palvelee sinua useita vuosia ja tänä aikana se ei varmasti petä odotuksiasi.

 

Mitat 45 × 60 × 192 cm (senttimetri)
Tiedot

60 x 45 x 192 cm
Materiaali: laminoitu lastulevy / lasi / polypropeeni

Tuotetunnus (SKU): 2010001178743 Osastot: ,

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista