Nest lipasto

359 

Arvioitu toimitusaika 4-8 viikkoa

Nest lipasto

359 

Nest lipasto

NEST lipasto on olohuoneen ja makuuhuoneen huonekalu, joka erottuu modernilla ja ajattomalla tyylillä. Kaunis rakenne ja omaperäiset tyyliratkaisut sopivat täydellisesti ihmisille, jotka rakastavat lämpöä ja ylellistä luonnetta täynnä olevia sisätiloja. Tämän sarjan mallit sopivat täydellisesti mihin tahansa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, studioon ja kotitoimistoon. Se on myös ihanteellinen lisäys nuorten teinien huoneeseen, jossa tarvitaan tilaa kirjoille ja koulutarvikkeille. Rungot ja etuosat on valmistettu luonnonviilusta, jonka värit jäljittelevät luonnollista tammea. Mustat ottimet ja jalat sulautuvat täydellisesti luonnon väreihin. Sileästä pinta on helppo puhdistaa. Tämän sarjan kalusteet ovat tilavia ja käytännöllisiä – ne täyttävät kaikkien odotukset, myös vaativimman käyttäjän. Sopiiko NEST lipasto olohuoneesi tai makuuhuoneesi tyyliin? Ota selvää, mitä muita etuja tällä huonekalulla on, ja päätä ostaa se.

Lipaston syvennys on täydellinen paikka kirjoille, samoin kuin koriste-esineille. Yksioviset kaapit tarjoavat lisätilaa jokapäiväisten tavaroiden säilyttämiseen, joita ei tarvitse sijoittaa suoraan näkyville.

Kapasiteetti ja täydellisesti hienostunut muotoilu helpottavat huoneen järjestyksessä pitämistä ja varmistavat myös, että jokaisella esineellä talossa on oma paikkansa.

Lipaston jalat on valmistettu mustasta jauhemaalatusta metallista. Luonnolliset värit sopivat täydellisesti huoneisiin, jotka on sisustettu moderniin, eleganttiin ja minimalistiseen tyyliin. Tämä malli tuo järjestystä huoneeseen, koska kaikilla esineillä on oma paikkansa. Valitsemalla huonekalut tästä sarjasta, voit olla tyytyväinen. Lisäetuna on, että ne on saatavilla houkuttelevaan hintaan!

Mitat 45 × 150 × 100 cm (senttimetri)
Tiedot

Koottava Kyllä
Takuu 24 kuukautta
Tyyli Loft
Korkeus 100 cm
Leveys 150 cm
Syvyys 45 cm
Materiaali Viilu
Väri musta, tammi
Valmistusmaa EU
Mittojen muutos Ei mahdollista

Tuotetunnus (SKU): 2010001178712 Osastot: ,

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista