Polargel Maxi -patja

551 1 283 

Polargel Maxi -patja

Patjan sisuksen päällimmäinen kerros on PolarGel –vaahtoa, alla ELIOCELL –merkkivaahtoa, kerros luonnon kookoskuitua ja alla ELIOCELL –merkkivaahtoa. PolarGel on ainutlaatuinen uutuusmateriaali. PolarGel -vaahto on täysin myrkytön, ilman mitään haihtuvia aineita. PolarGel -vaahto on raikasta ja viileää, erittäin joustavaa ja mukavaa. Se on erityisen hengittävää ja viileää. Siksi se vähentää merkittävästi yöllistä hikoilua.

Eliocell on yksi patjanvalmistuksen perusaineista. Sen koostumus takaa hyvän mukautumisominaisuuden ja erinomaisen kestävyyden. Tämä materiaali, jonka laatua on vielä uusien tutkimustulosten ansiosta äskettäin parannettu merkittävästi, on takuu terveelliselle unelle. Patjan päällinen on vesipestävää probiootteja sisältävää Greentex –kangasta. Greentex on puhtaasti luonnonmukaisesti valmistettu kangas allergeeneja vastaan, joka poistaa kosteutta, mikä estää homeen muodostumista, tuhoaa bakteerien elinolosuhteet ja poistaa pahat hajut.

Probiootit aktivoituvat aina kun biologisia aineita joutuu kosketukseen patjan kanssa (ihohilse, hiki jne.). Laboratoriotestit osoittavat, että probiootit vähentävät allergeenisten aineiden muodostumista pitkän aikaa. Greentex –suojus on erityisen hyvä allergikoille ja astmaatikoille.

Paino 18.55 kg (kilogramma)
Valitse koko

, , , , , , ,

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Patja sopii hyvin allergikoille, selkäkivuista ja hikoilusta kärsiville. Saatavana myös erikoismitoilla.
Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kovuus: T4 keskikova
Kantavuus: 150 kg
Korkeus: 19 cm
Takuu: 3 vuotta
FYSIOSYSTEM 7: seitsemän painonjakovyöhykettä antaa täydellisen tuen selälle.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista