ROTONDO pöytä

1 437 1 611 

ROTONDO pöytä

Pöytä on ihanteellinen pieniin tiloihin, mihin suorakaiteen- tai neliönmuotoinen pöytä ei mahdu. Pituus 110cm – maksimissaan 4 tuolia.

Valitse väri

Musta tammi, Valkoinen tammi

Mitat

110×75 cm

Suunnittelija

Take me HOME -brändin omistaja ja huonekalusuunnittelija. Lodzin yliopiston hallintotieteiden tiedekunnasta 2006 valmistunut Mateusz Karewicz aloitti markkinointityössä, mikä varmasti kehitti hänen luovaa lähestymistapaansa kaikenlaisiin ammatillisiin haasteisiin.

Lapsesta lähtien hänellä on ollut suuri intohimo muotoiluun, ilmaisuna aluksi lukemattomina piirroksina autoista, taloista ja huonekaluista, sitten myös joissakin vakavammissa projekteissa. Vuosi 2016 oli käännekohta hänen ammatilliselle uralleen. Hän koki tarpeen suunnitella ja luoda kauniita ja toimivia huonekaluja. Siitä lähtien hän on keskittynyt vain luovaan suunnitteluun ja tuotantoon. Yksi hänen erityisen merkittävistä hankkeistaan on Tavolo-pöytä, jolla on minimalistinen ja tyylikäs muoto, jota voidaan kuvata visuaalisesti kevyeksi ja monumentaaliseksi samanaikaisesti. Yksinkertaisten, geometristen rakenteiden innoittamana hän pyrkii luomaan huonekaluja, jotka ilmentävät rauhaa ja hengellistä harmoniaa ja vähentävät jo olemassa olevien ärsykkeiden määrää, mikä on niin tyypillistä nykypäivän arjelle. Tavolo, Mezzo, Delgado, Orlando, Vertico

Mateusz Karewicz

Brand

TUOTEMERKKIMME

Take me HOME on tuotemerkki, joka tarjoaa kauniisti suunniteltuja, nykyaikaisia huonekaluja. Kokoelmamme ilmentää hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaamisesta, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, ja yhden huonekalun luomiseen voi osallistua jopa 10 ihmistä! Pystymme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja laadukkaiden raaka-aineiden ja kokeneiden käsityöläisten ansiosta.
Yleinen, mutta samalla ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja jokaisen yksityiskohdan täydellisyys – se kaikki tekee sen, että eurooppalaiset asiakkaat hankkivat niitä kotiin niin mielellään.

HUONEKALUMME

Koska teemme yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, tiedämme, että sisustamamme sisätilat eivät ole vain seurausta ergonomian ja toimivuuden ohjaamista järkevistä valinnoista, vaan se johtuu myös sisimmistä, aidoista tarpeista. Pidämme mielessä, että itsesi ilmaisemisella on äärimmäisen tärkeä merkitys. Luomme huonekaluja, joilla on valtava potentiaali ilmaista jokaisen persoonallisuuden yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus.

Huonekalumme helpottavat sellaista tilan järjestämistä, joka heijastaa sisäistä maailmaamme. take me HOME -kotihuonekalut edustavat hienostunutta kauneutta, hienovaraista ilmaisua ja karisman voimaa. Siinä yhdistyvät luonnollisen tammipuun kauneus ja moderni teräsrakenne. Se on aito synteesi merkittävästä – klassisen menneisyyden ja dynaamisen nykyisyyden kohtaaminen, ja horisontissa on nousemassa innovatiivinen tulevaisuus.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat tietoisia tarpeistaan. He etsivät rohkeasti epätavanomaisia ratkaisuja, arvostavat huonekalujen korkeaa laatua ja niiden maailmanluokan muotoilua. He ovat kiinnostuneita sisustussuunnitelmista, kun he suunnittelevat ja luovat sisustuksensa yhteistyössä arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa tai yksinkertaisesti luottavat omaan tyylitajuunsa. Asiakkaillemme sisustus on miellyttävä prosessi, täynnä hauskaa ja kokeiluja.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN MUOTOILU

Emme tuota “gadget-huonekaluja”, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, mutta niitä on vaikea järjestää muun sisustuksen kanssa. take me HOME-huonekalut ovat käyttäjäystävällisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yksinkertaisia, minimalistisia ja sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen ja loft -tyyliin. Tuotteistamme ei sanota “katso minuun”, vaan “vie minut kotiin”.

Tuotetunnus (SKU): ROTONDO-07-021-01 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Modernin elegantti, klassinen ruokailupöytä täystammisella tai MDF-pöytälevyllä.

Tuote on saatavana myös eri väri- ja kangasvaihtoehdoin. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme.

Kysy lisää!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista