Sinfonia Pocket moottorisänky 90x200cm

2 890 

Sinfonia Pocket moottorisänky 90x200cm

Kotimainen Sinfonia vuodesarja edustaa kotimaisten vuoteiden parhaimmistoa. Sinfonia -malliston tuotteissa yhdistyy tinkimättömyys niin materiaaleissa, kuin työn laadussa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Sinfonia Pocket moottorisänky 90×200 cm

Hintaan sisältyy sänky, jalat ja petauspatja. Sängynpääty ja muut tarvikkeet myydään erikseen.

Kotimainen huippulaadukas moottorisänky erikoiskorkealla 18cm Pro Touch -jousistolla. Jousitus on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, joten sänky myötäilee nukkujan vartaloa optimaalisesti. Ylellinen Supersoft pintapehmuste viimeistelee nukkumismukavuuden.
Langattomalla kaukosäätimellä voit säätää sängyn jalkopäätä ja pään puolta haluamallesi korkeudelle. Kestävä mekanismi.

Jäykkyydet:

Medium tai Hard

Medium on myötäilevämpi ja sopii varsinkin kevyemmille nukkujille. Hard tarjoaa jämäkämmän tuen ja sopii kaikille, jotka haluavat sängyn olevan napakka. Hard on myös painavempien nukkujien suosiossa.

Petauspatja:

Valittavissa viisi eri petauspatjavaihtoehtoa; Relax, Supersoft, Ultralux sekä Memory Soft Medium.

Relax -petauspatja

Relax on muhkea ja pehmeä sijauspatja, jolla saat vuoteeseesi ylellisen pintapehmeyden. Tuotteen sisuspehmusteena on profiloitu kimmovaahto-erikoispehmuste. Relax petauspatjan kokonaispaksuus on noin 9cm!

Supersoft -petauspatja

Supersoft on erityisesti pintapehmeyttä arvostavan nukkujan valinta. Supersoftin sileä pehmuste tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta, mutta on unelman pehmeä. Kokonaispaksuus noin 8cm.

Memory Soft tai Medium

Memory on muotoutuvasta viskoelastisesta erikoispehmusteesta valmistettu petauspatja. Pehmuste reagoi nukkujan painoon ja lämpöön vähentäen samalla pintapaineen tunnetta. Memoryn suosio on ollut viime vuosina nousussa ja se onkin monen niska-hartiaseudun jumeista kärsivän pelastus. Soft on tämän petauspatjan pehmeämpi versio ja Medium hiukan jämäkämpi versio. Kokonaispaksuus on noin 8cm.

Ultralux

Aito ja alkuperäinen Sinfonia vuodesarjan suosikki! Ultralux sopii ylellisyyttä arvostavalle nukkujalle. Laadukas verhoilumateriaali yhdessä muhkean vanukerroksen ja myötäilevän kimmovaahdon kanssa muodostavat yksilöllisen kokonaisuuden. Kokonaispaksuus noin 8cm.

Väri:

Sinfonia sarjan vuoteissa on nyt uusi ylellinen kangasverhoilu. Sängyt verhoillaan valitsemallasi verhoilukankaalla. Kangasvärejä on nyt saatavilla 20 erilaista!

Verhoilu on Lauritzonin Deluxe kangasta, joka on tyylikäs ja korkealuokkainen lyhytnukkainen samettikangas. Kankaan hohtava pinta luo Sinfonia vuoteeseen intensiivisen ja elegantin tunnelman. Kangas on valmistettu ympäristö- ja allergiaystävällisestä materiaalista ja pinnan likaa ja vettä hylkivä rakenne helpottaa puhdistamista. Huomaa, että teknisistä syistä kangaskuvien värisävy voi vääristyä näytöllä. Samettikankaan luonne ei parhaalla tavalla tule ilmi pelkistä kuvista. Luonnossa kankaassa on upea vaimeasti hohtava pinta.

Jalat:

Hintaan sisältyy valitsemasi jalat. Näet kaikki vaihtoehdot tuotekuvissa. Huomaa, että eri jalkavaihtoehdoilla on vaikutusta sängyn korkeuteen.

Sinfonia sarja on Öko-Tex sertifioitu. Tämän sertifikaatin omaavat tuotteet eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita, kuten torjunta-aine-, raskasmetalli tai formaldehydi jäämiä. CertiPUR-sertifikaatti todistaa, että tuotteissa käytetty vaahtomuovi on haitta-aineeton ja pölyämätön.

Valmistaja myöntää tuotteelle 10 vuoden jousisto- ja runkotakuun. Lue hoito- ja takuuohjeet tästä

Mitat 200 × 90 cm (senttimetri)
Kankaan väri

01 Feather, 02 Dove, 03 Mouse, 05 Charcoal, 06 Elephant, 07 Havana, 08 Oyster, 12 Limestone, 13 Griffin, 15 Peacock, 16 Cypress, 19 Amber, 20 Wood, 21 Autumn, 22 Sienna, 23 Henna, 24 Vino, 27 Sky, 30 Scruba, 32 Lagoon

Jalat

Kantikas puu, tammi, Kantikas puu, kuultovalkoinen, Kantikas puu, musta, Shampanja, metalliväri, Shapmanja antrasiitti, Vino metalli, antrasiitti, Vino metalli, kromi, Vino metalli, kupari, Vino metalli, mattamusta, Tolppa, metalliväri, Tolppa, antrasiitti

Petauspatja

Relax, Supersoft, Memory Soft, Memory Medium, Ultralux

Jäykkyys

Medium, Hard

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista