Soyacell Coconut T4 -patja

1 066 2 131 

Soyacell Coconut T4 -patja

Soyacell on huippuvaahto, mikä hämmästyttää korkealla elastisuudellaan. Nukkuessa on tunne ikäänkuin leijuisi ilmassa. Patja tukee selkärankaa täydellisesti ja yöuni on levollinen ja virkistävä. Soyacell –vaahto valetaan muottiin, minkä johdosta patjalle muodostuu kompakti ydin ja epätavallisen pitkä kestoikä. Patjalle annetaan 10 vuoden takuu. Soyacell –vaahto valmistetaan luonnon soijaöljystä. Näin kannamme kortemme kekoon luonnon suojelemiseksi samoinkuin uudistuvien raaka-aineiden käyttöön patjan tuotannossa. Soyacell -vaahdon välissä on kerros luonnon kookoskuitua, mikä jämäköittää patjaa entisestään.

Patjan päällinen on vesipestävää, probiootteja sisältävää Greentex –kangasta. Greentex on puhtaasti luonnonmukaisesti valmistettu kangas allergeeneja vastaan. Se poistaa kosteutta, mikä estää homeen muodostumista, tuhoaa bakteerien elinolosuhteet ja eliminoi pahat hajut.

Probiootit aktivoituvat aina kun biologisia aineita joutuu kosketukseen patjan kanssa (ihohilse, hiki jne.). Laboratoriotestit osoittavat, että probiootit vähentävät allergeenisten aineiden muodostumista pitkän aikaa. Greentex –päällinen on erityisen hyvä allergikoille ja astmaatikoille.

Paino 21.42 kg
Valitse koko

, , ,

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Patja sopii hyvin allergikoille ja erilaisista selkävaivoista, kylmistä jaloista ja unettomuudesta kärsiville.

Kovuus: keskikova
Kantavuus: 180 kg
Korkeus: 22 cm
Takuu T4: 10 vuotta
FYSIOSYSTEM 7: seitsemän painonjakovyöhykettä antaa täydellisen tuen selälle.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista