Soyacell T4 -patja

860 1 720 

Soyacell T4 -patja

Soyacell on huippuvaahto, mikä hämmästyttää korkealla elastisuudellaan. Nukkuessa on tunne ikäänkuin leijuisi ilmassa. Patja tukee selkärankaa täydellisesti ja yöuni on levollinen ja virkistävä. Soyacell –vaahto valetaan muottiin, minkä johdosta patjalle muodostuu kompakti ydin ja epätavallisen pitkä kestoikä. Patjalle annetaan 10 vuoden takuu. Soyacell –vaahto valmistetaan luonnon soijaöljystä. Näin kannamme kortemme kekoon luonnon suojelemiseksi samoin kuin uudistuvien raaka-aineiden käyttöön patjan tuotannossa.

Patjan päällinen on vesipestävää, probiootteja sisältävää Greentex –kangasta. Greentex on puhtaasti luonnonmukaisesti valmistettu kangas allergeeneja vastaan. Se poistaa kosteutta, mikä estää homeen muodostumista, tuhoaa bakteerien elinolosuhteet ja eliminoi pahat hajut.

Probiootit aktivoituvat aina kun biologisia aineita joutuu kosketukseen patjan kanssa (ihohilse, hiki jne.). Laboratoriotestit osoittavat, että probiootit vähentävät allergeenisten aineiden muodostumista pitkän aikaa. Greentex –päällinen on erityisen hyvä allergikoille ja astmaatikoille.

Paino 13.69 kg
Valitse koko

, , ,

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kovuus: T4 keskikova
Kantavuus: 130 kg
Korkeus: 17 cm
Takuu: 10 vuotta

FYSIOSYSTEM 7: seitsemän painonjakovyöhykettä antaa täydellisen tuen selälle.

Patja on hyvä valinta selkäongelmista, unettomuudesta ja allergioista kärsiville.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista