Zero Istanbul (1-2)

69 419 

Zero Istanbul (1-2)

Vintage-matto Zero tekee sinustakin viileän sisustajan

Vintage matto Zero tuo kotiisi uutta ilmettä. Itämaiset kuviot luovat kotiisi omanlaisen tunnelman. Zerolla piristät kotiasi helposti. Zeron hyviä puolia on myös maton keveys. Matto on helppo rullata siivoamisen tieltä pois. Keveydestään huolimatta matto ei ole “liru”, joka heiluisi joka ei pysyisi paikallaan. Maton pinnassa oleva, moderneilla printtaustavoilla valmistettu kuvio, tekee maton pinnasta tiiviin ja sitä myöten matto on myös helppohoitoinen. Pinnan ollessa tiivis on se kuitenkin mukavan pehmeä jalan alla. Zero yhdistää modernit madon valmistustekniikat ja klassiset kuviot saumattomasti yhteen.

Kierrätysmateriaaleista valmistettu vintage-matto

Ikänsä puolesta Zero ei ole puhdas vintage matto. Matot tulevat suoraan tehtaalta, mutta matosta suurella osalla on jo aiempaa historiaa. Matto on valmistettu pääosin kierrätysmateriaaleista. Matto on kierrätyspuuvillaa johon on sekoitettu polyesteriä, sekä kierrätys polyesteriä. Polyesteri tuo mattoon napakkuutta ja pidentää maton käyttöikää. Zero maton valinta on siis ekologinen ja kierrätystä edistävä valinta.

Zerossa on kattava kokovalikoima

Zero tuo sisustajalle valtaisan valikoiman koko vaihtoehtoja. Yleensä matoista kokovaihtoehtoja on vain muutamia. Zerossa asiat ovat toisin. Zerosta löytyy yhteensä kahdeksan kokovaihtoehtoa mallia kohden. Kokoja löytyy pienestä kynnysmatosta, aina jättikokoiseen 255x355cm saakka. Näin ollen voit sisustaa vaikka kaikki kodin tilat saman sarjan matoilla. Voit hieman vaihdella tyyliä ja kuvioita. Osasta Zeroja löytyy myös pyöreä vaihtoehto. Pyöreä Zero tuo uutta ilmettä kotiisi.

Vintage matto Zeron hankintaan on monta hyvää syytä:

  • Mahtavat itämaishenkiset desingit luovat aidon vintage tunnelman
  • Modernit valmistus- ja printtaustekniikat lisäävät maton käyttöikää
  • Useita kuoseja joista löytää mieleisesi
  • Laaja kokovalikoima antaa paljon mahdollisuuksia
  • Maton pehmeys ja keveys tekevät matosta ihastuttavan ja helposti siirrettävän
  • Sopii käytettäväksi tilaan kuin tilaan
  • Ekologinen valinta

Hoito-ohjeet

Kylmäpesu 30°C
Ei rumpukuivausta
Vaakakuivaus
Ei kuivapesua

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Paksuus

5 mm

Valmistusmaa

Turkki

Tuotetunnus (SKU): 108312095150M Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Ekologinen kierrätyspuuvillasta valmistettu

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista