Eteiskalusteet Indecoriasta

Eteiskalusteisiin liittyy suuria vaatimuksia. Niihin täytyy mahtua koko perheen vaatetus mukaan lukien hatut, myssyt ja kaulaliinat. Lisäksi eteiskalustekokonaisuuden pitää olla houkuttelevan tyylikäs, koska se antaa vieraille hyvän ensivaikutelman ennen olohuoneeseen siirtymistä, Indecorialla on valikoimissa runsaasti eteiskalusteita ja eteiskalustekokonaisuuksia, jotka ovat paitsi käytännöllisiä ja toimivia, niin myös puhuttelevan tyylikkäitä.

318 
537 
389 
167 
167 
153 

Eteiskalusteet

Hylly SOL A

218 

Eteiskalusteet

Hylly SOL B

264 

Eteiskalusteet

Hylly SOL C

139 

Eteiskalusteet

Hylly SOL D

169 

Eteiskalusteet

Lipasto Loras R1

651 

Eteiskalusteet

Lipasto Loras R2

520 

Eteiskalusteet

Lipasto Matis A

118 

Eteiskalusteet

Lipasto Olsen A

142 

Eteiskalusteet

Lipasto Tablo R3

120 

Eteiskalusteet

Lipasto Tablo R4

155 

Eteiskalusteet

Lipasto Tablo R5

186 

naulakko

LS1 -naulakko

103 

Naulakot

Naulakko Alfa

89 

Naulakot

Naulakko CR-18

90 94 

Naulakot

Naulakko CR-26

100 

Naulakot

Naulakko CR-28

100 

Naulakot

Naulakko CR-39

102 106 

Naulakot

Naulakko Dimos

73 

ENSIVAIKUTELMA RATKAISEE, VALITSE SOPIVAT ETEISKALUSTEET

Kuka kulloinkin tulee luoksesi, olkoonpa hyvä tuttava tai vaikkapa postimies, ovelta on näkymä eteiseen. Eteiskalustekokonaisuudella on tässä tilanteessa kaksi tehtävää. Sen pitää toisaalta osoittaa, että sisutus on houkuttelevaa ja on harmoniassa asunnon sisustuksen kanssa ja toisaalta sen pitää olla käytännöllinen. Naulakkosysteemi, joka täyttää molemmat vaatimukset. osoittaa omistajan hyvää makua ja tarjoaa riittävästi tilaa vaatteille ja erilaisille tarvikkeille. Eteiskalustekokonaisuus täytyy olla mitoitettu perheen kokoon, koska sinne pitää mahtua kaikkien perheenjäsenten vaatteet. Eteiskalustesetissä kenkiä varten on oltava tilava kenkäkaappi ja vaatteille riittävän suuri vaatekaappi ja naulakkopaneeli. Välttämätön on myös laadukas peili, josta voi tarkistaa ulkonäkönsä ennen ulosmenoa. Sisääntuloalueella tulee olla tietyssä määrin mukavuutta ja siihen sopii istuinpenkki kenkien vaihtamiseen. Eteisen koko luonnollisesti ratkaisee valinnan, Kokonaiset naulakkosetit tarjoavat pieniin tiloihin ideaalisen ratkaisun.

NAULAKKOKOKONAISUUDET ANTAVAT ETEISEEN HARMONISEN VAIKUTUKSEN

Eteiskalustesetti on aina yhtenäinen kokonaisuus. Indecorian valikoimissa on niin moderneja kuin klassisia eteiskalusteita erilaisina kokoonpanoina. Kaikki eteiskalustesetit ovat pitkäikäisiä ja toimivia korkealaatuisten materiaalien ja laadukkaan viimeistelyn ansiosta.