RUOKAPÖYTÄ – SEN YMPÄRILLÄ KOHTAAVAT PERHE JA YSTÄVÄT

Ruokapöytä on ruokailutilan sydän. Näyttävä ruokapöytä kiinnittää väistämättä huomiota. Sen pitäisi olla houkutteleva, mutta myös tarpeeksi suuri. Erityisen suosittuja ovat edelleen suorakulmaiset mallit. Suorakulmaisen ruokapöydän etuna on se, että se voidaan sijoittaa myös seinää vasten tai nurkkaan. Lisäksi monet pöydät ovat jatkettavia. Pyöreät ruokapöydät helpottavat kommunikointia ja kaikki istuvat samalla etäisyydellä pöydän keskeltä katsoen. Pyöreät pöydät voivat olla myös jatkettavia. Materiaaliksi voit valita lasin, metallin, massiivipuun, muovin, puulevyn tai niiden yhdistelmän. Kiinteä puinen pöytä on ajaton ja

kestää usein lähes eliniän, koska se voidaan hioa ja uudistaa milloin tahansa. Lasipöydät näyttävät modernilta. Muovista tai puulevystä valmistetut pöydät ovat edullisia ja helppoja puhdistaa. Täydennä ruokapöytä mukavilla tuoleilla. Pehmeän selkänojan ja istuimen ansiosta pehmustetut tuolit tarjoavat paremman istumismukavuuden. Käsinojilla varustetut tuolit antavat keholle mukavan tuen. Indecoriasta voit tilata ruokapöydät ja tuolit erikseen tai valita valmiiksi mietityn ruokailuryhmän.

Ruokapöydät

Adam pöytä

137 221 

ruokapöytä

ADONIS -ruokapöytä

172 
159 
164 

jatkettava ruokapöytä

ALBON -jatkettava ruokapöytä

226 

ruokapöytä

ALLEGRO -ruokapöytä

193 

jatkettava ruokapöytä

ALSTON -jatkettava ruokapöytä

311 

jatkettava ruokapöytä

ALVARO -jatkettava ruokapöytä

688 

pyöreä ruokapöytä

AMBROSIO -pyöreä ruokapöytä

213 

jatkettava ruokapöytä

ANDERSON -jatkettava ruokapöytä

916 

ruokapöytä

ANTON -ruokapöytä

280 

Ruokapöydät

ANTON ruokapöytä

1 178 1 515 
457 
380 
536 
205 
210 
228 
267 
390 
595 
411 

jatkettava ruokapöytä

ARABIS -jatkettava ruokapöytä

611 
136 

Ruokailutilan pöytä – enemmän kuin vain huonekalu

Ruokapöytä kokoaa perheen ja usein myös ystävät yhteiseen ruokapöytään. Sen pitäisi olla kooltaan perheen kokoon mitoitettu ja samalla sopia sisustukseen. Indecoriasta löydät sopivan pöydän yksilölliseen tarpeeseesi. Meillä on suuri valikoima klassisesta moderniin ja eri materiaaleista. MEILTÄ LÖYDÄT SOPIVAN RUOKAPÖYDÄN Ruokapöytää hankkiessasi on tärkeää määrittää, kuinka monelle hengelle pöytä tarvitaan. Ideaalinen nyrkkisääntö on, että tilaa on minimissään 60 cm per henkilö. Jos esimerkiksi perheessäsi on kuusi henkilöä, pitäisi pöydän olla vähintään 180 cm pitkä. Suositeltava pöydän syvyys on 90 cm, jolloin pöydällä on tilaa kulhoille ja muille tarjoiluastioille. Huolimatta pöydän mallista pitäisi tuolien istumakorkeuden ja pöytälevyn välissä olla tilaa 30 cm, jotta jalkatilaa on riittävästi, Mittaa siis istumakorkeus ja lisää siihen 30 cm, niin silloin tiedät ruokapöytäsi suositeltavan korkeuden.. Tarvittava pöydän pituus lasketaan henkilömäärän mukaan.

JOKAISEEN TARPEESEEN OIKEA RUOKAPÖYTÄ

Jos sinulla on iso tuttavapiiri ja tapaatte säännöllisesti yhteisen illallisen merkeissä, kannattaa miettiä jatkettavaa ruokapöytää. Luonnollisesti pöydän koon tulee olla suhteessa ruokailutilan kokoon, myös jatkettuna. Ruokapöytä on muutakin kuin hyötyesine. Olkoonpa pöytä klassinen puinen, moderni ja elegantti lasi- ja metallielementein, täyttää se ruokailutilan elämällä, keskusteluilla ja seurallisuudella, ja on siis paljon muutakin kuin pöytälevy jaloilla. Indecoriasta löydät erilaisista materiaaleista valmistettujen klassisten pöytien lisäksi jatkettavia pöytiä ja pöytiä pylväsjalalla. Luonnollisti tarjonnassamme on ruokapöytään sopivia tuoleja erilaisina variaatioina. Sinä asiakkaana päätät, haluatko harmonisen ruokailutilan vai luoda sinne kontrasteja. Huolimatta siitä, mistä materiaalista pöytä on tehty, voit olla varma, että se on tehty ensiluokkaisista materiaaleista ja siinä on erinomainen viimeistely.