610 1 354 
681 1 588 
651 1 451 

Makuuhuone

NATURA -patja

1 176 2 351 
551 1 283 
748 1 663 
264 584 
175 391 
249 558 
852 1 893 

Vain silloin, kun ihminen tuntee olonsa unen aikana miellyttäväksi ja mukavaksi, uni on täydellistä, keho ja mieli lepäävät.

Terveys Ihminen viettää sängyssä noin kolmasosan elämästään. Laadukas uni on meille yhtä tärkeää kuin laadukas ravinto. Huono unen laatu tai unen puute voi laskea immuniteettiamme ja vaarantaa terveyden. Luonto Ihminen on erottamaton osa luontoa. Ihminen ja luonto elävät yhdessä erottamattomassa symbioosissa. Ilman luontoa ihminen ei olisi ihminen. Myös patja, jolla nukutaan, voi viedä ihmisen lähemmäs luontoa. Perusominaisuudet Patjatoimittajamme valmistaa erilaisia ja erilaisilla rakenteilla suunniteltuja terveysvaikutteisia patjoja. Valmistuksessa käytetään laadukkaita ja valikoituja materiaaleja, jotka on kliinisesti testattuja laboratorioissa ja tutkimuslaitoksissa. Patjojen tulee täyttää joukko tärkeitä kriteerejä: - ortopediset kriteerit – patjan täytyy mukautua kehon muotoon ja tarjota optimaalinen fysiologinen asento unen aikana, jolloin selkäranka pysyy täysin suorassa.
  • antiallergeeniset kriteerit – maksimaalisessa määrin käytetään luonnonmateriaaleja tai materiaaleja, jotka on etukäteen testattu, eivätkä aiheuta allergisia reaktioita
  • pölypunkkikriteerit – käytetyt materiaalit eivät saa olla kasvualusta pölypunkeille
  • hengittävyyskriteerit – tuotannossa suositaan materiaaleja, joilla on lämpöä sääteleviä ominaisuuksia ja jotka johtavat pois kosteutta, joilla on erinomainen ilman läpäisykyky, joka pitää patjan kuivana ja kehon lämpötilan vakaana.
Sängyn pohjarakenne Laadukkaan unen perusta on makuualusta, sen rakenne ja erityisesti patja. Jokaisen patjan erottamaton osa pitäisi olla laadukas ja oikeanlainen pohjasäleikkö. Pohjasäleikkö patjan kanssa takaa nukuttaessa oikean fysiologisen tuen raajoille ja selkärangalle. Kovia, massiivipuusta tehtyjä pohjasäleikköjä suositellaan joustinpatjoille. Esijännitetyt, vanerista tehdyt pohjasäleiköt sopivat vaahto- ja lateksipatjoille.