Lepotuolit, nojatuolit, rahit ja relax -tuolit

Lepotuolilla tai nojatuolilla on joko sivurooli kotoisen sohvan rinnalla tai ne näyttelevät pääroolia erityistilanteissa. Mitä erilaisimpina variaatioina ja väreissä lepotuolit tarjoavat optimaalisen istumamukavuuden ja ovat usein katseenvangitsijoita olohuoneessa, ruokailutilassa tai makuuhuoneessa. Meiltä löydät lepotuolien, TV-tuolien sekä musiikki- ja relax-tuolien lisäksi moderneja baarituoleja ja raheja.

472 
472 
472 
390 
390 
390 
609 
609 
609 
298 
311 
311 
329 
329 
329 
472 
373 
496 

NOJATUOLI - KEIDAS RENTOUTUMISEEN OLOHUONEESSA

Haluatko tehdä olosi mukavaksi, selata suosikkikirjaasi tai katsella TV-ohjelmia? Indecorian mukavalla nojatuolilla voit rentoutua parhaimmalla mahdollisella tavalla. Suo itsellesi lepohetki ja nosta jalat ylös. Säädettävässä TV-tuolissa rentoudut ja lataat akkujasi. Useissa nojatuoleissa on erilaisia rentoutumis- ja lepoasentoja ja ne tarjoavat siksi erinomaisen istumamukavuuden. Niitä voidaan säätää vain napin painalluksella täysin automaattisesti haluttuun asentoon. Joten voit istua mukavasti milloin tahansa. Muut nojatuolit rahilla ovat hyvä valinta viihtyisään TV:n katseluun tai teekupillisen nauttimiseen. Istuudu ja tutustu Indecorian kohtuuhintaisiin nojatuoleihin, jotka vakuuttavat sekä toiminnoillaan että visuaalisesti.

KOROSTA PERSOONALLISUUTTASI

Huolimatta siitä, suositko suoralinjaista, kapeaa ja eleganttia vai silmiinpistävää Vintage -tyylistä mallia, niin löydät Indecoriasta sopivan nojatuolin. Erilaiset kankaat, värit. mallit ja materiaalit ovat käytettävissäsi. Värillisesti valikoimapaletissamme on vaaleasta beigestä eleganttiin mustaan tai voimakkaaseen punaiseen. Korosta persoonallisuuttasi sopivilla sisustustarvikkeilla.

OPTIMAALISTA ISTUMAMUKAVUUTTA JA HUIPPULAATUA

Kutsut mielelläsi ystäviä luoksesi ja haluat laajentaa olemassaolevaa istumatilaa. Meillä on sopivia täydennyskalusteita sohvaryhmääsi tai tyylikkäitä yksittäiskappaleita, jotka herättävät ihastusta ystävien ja tuttujen keskuudessa. Jotta vieraillasi olisi aina mukava istua, on nojatuoleissamme erilaisia rakenne- ja pehmustetyyppejä: aaltojousituksesta ja vaahtomuovipehmusteesta jousipehmusteisiin. Valikoimaa löytyy jokaiseen makuun. Myös makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa nojatuolit täydentävät kalustusta ja tarjoavat ihanteellisen vetäytymistilan lyhyeen musiikki- tai lukuhetkeen. Nosta jalat ylös ja rentoudu Indecorian tyylikkäässä lepotuolissa.