Yöpöydät – käytännöllinen laskutila vuoteen vieressä

Yöpöydät kuuluu kiinteänä osana makuuhuoneeseen ja toimii laskutilana kännykälle, kirjalle, herätyskellolle tai keskiyön välipalalle. Se on pieni ja käytännöllinen ja tarjoaa säilytystilaa ja pitää tärkeimmät esineet käden ulottuvilla. Yöpöytävalikoimissa on useita erilaisia malleja.

SÄNGYN VIERESSÄ KAIKKI NOPEASTI KÄDEN ULOTTTUVILLA

Yöpöytä on ihanteellinen täydennys jokaiseen sänkyyn. Pientä laskutilaa voidaan käyttää monipuolisesti ja pitää kaikki henkilökohtaiset tavarat käden ulottuvilla. Yöpöydällä pidetään usein yöpöytävalaisinta ja myös herätyskelloa. Edelleen siinä on tilaa usein kirjoille, kännykälle, tabletille, kaukosäätimille, musiikkisoittimille, muistikirjoille, lääkkeille tai henkilökohtaisille esineille.

Makuuhuone

Azurro yöpöytä

143 152 
355 472 

Makuuhuone

Mito-yöpöytä

152 

Makuuhuone

NOLA 5 yöpöytä

231  185 

Makuuhuone

NOLA 6 yöpöytä

291  233 
302 

Makuuhuone

Yöpöytä AZURRO

144 

Makuuhuone

Yöpöytä Boston

293 

Makuuhuone

Yöpöytä ET-747

136 155 

Makuuhuone

Yöpöytä ET-920

90 91 

Makuuhuone

Yöpöytä Malmo

271  217 

Makuuhuone

Yöpöytä Melissa

281  225 

Makuuhuone

Yöpöytä Mito

211  169 

Makuuhuone

Yöpöytä MONAKO

210 292 

Makuuhuone

Yöpöytä Potenza

309  247 

Makuuhuone

Yöpöytä Sophia

172 

YÖPÖYDISSÄ ON LISÄKSI SÄILYTYSTILAA

Vaikka yöpöydät ovat pieniä ja kompakteja, on niissä kuitenkin säilytystilaa, jota voi käyttää monipuolisesti. Juuri pikkuesineet löytävät pysyvän paikan yöpöydän päällä tai pienessä kaapissa kätevästi käden ulottuvilla. Yöpöydissä voi olla ysi tai useampia laatikoita, lokerikkoja ovella tai ilman. Indecoriassa on jokaisen tyyliin ja sisutukseen sopivia yöpöytiä, joilla voi täydentää makuuhuoneen kalustusta ja saada siitä entistä upeamman.

SÄNKY- JA MAKUUHUONEEN KALUSTESARJAAN SOPIVAT YÖPÖYDÄT

Indecoriasta voi hankkia yöpöydät yksittäin ja yhdistää makuuhuoneen kalustukseen. Sen lisäksi verkkokaupassamme on useita yöpöytiä, jotka ovat osia kokonaisista kalustesarjoista ja tekevät makuuhuoneeseen kaappien ja sängyn kanssa yhtenäisen sisustuksen. Yhtenäisellä kalustuksella saadaan makuuhuoneeseen harmoninen kokonaiskuva, ilmapiiri ja tyyli.