Kotitoimisto – Hanki kotitoimiston kalusteet edullisesti Indecoriasta!

Toiminnallisuus, ergonomia ja järjestelmällisyys ovat työhuoneen sisutuksessa tärkeässä roolissa. Valikoimissamme on toimistokalusteita, joilla voit työskennellä mukavasti, jäsennellä työsi hyvin ja pitää kaikki asiakirjat saatavilla ja järjestyksessä.

TOIMINNALLISET KOTITOIMISTON KALUSTEET

Toimiston keskipiste on työpöytä. Satunnaiselle työlle riittää yleensä yksinkertainen ratkaisu. Freelancerit ja yritykset käyttävät usein kulmayhdistelmiä toimistokalusteina. Ne tarjoavat riittävästi tilaa tietokoneille, asiakirjoille ja kirjoittamiselle. Valikoimistamme löydät työpöydät jokaiseen tarpeeseen. Ne valmistetaan mm. massiivipuusta, ruostumattomasta teräksestä, lasista tai kiiltävistä lakatuista kalustelevyistä. Tarjoamme sekä yksinkertaisia, kompakteja malleja että laatikoilla ja alakaapeilla varustettuja asiakirjojen ja toimistotarvikkeiden säilytykseen. Tietokoneille ihanteellisia ovat varsinaiset tietokonepöydät. Niissä on kätevä näppäimistöalusta ja runsaasti tilaa kaapeleille ja lisävarusteille, kuten tulostimelle ja puhelimelle. Lapsille ja nuorille on oma toimistokalustemallisto. Ne on sovitettu lasten ja nuorten tarpeisiin korkeuden, muotoilun ja lisäominaisuuksien, kuten säädettävien pöytätasojen, suhteen.

322 
325 

Kotitoimisto

AGEN -toimistotuoli

144 

Kotitoimisto

ALEX -toimistotuoli

127 
308 
472 
175 
66 

Kotitoimisto

ARCTIC -toimistotuoli

202 
274 

Kotitoimisto

ARSEN -toimistotuoli

168 

Kotitoimisto

ASCOT -toimistotuoli

147 
82 
308 

Kotitoimisto

B14 -kirjoituspöytä

130 

Kotitoimisto

B18 -kirjoituspöytä

175 

Kotitoimisto

B19 -kirjoituspöytä

41 

Kotitoimisto

B30 -kirjoituspöytä

376 

Kotitoimisto

B31 -kirjoituspöytä

418 

KIRJOITUSPÖYTÄTUOLIT JA JOHTAJAN TUOLIT SELKÄYSTÄVÄLLISEEN TYÖSKENTELYYN

Kun työskentelet toimistossa, istut yleensä suurimman osan ajasta. Siksi on tärkeää valita työtuoli, joka yhdistää optimaalisesti mukavuuden ergonomiaan. Selkää säästävä ja mukava istuminen parantaa keskittymistä ja estää selkävaurioita. Laadukkaat työtuolit, joita kutsutaan myös johtajan tuoleiksi, takaavat rentouttavan istumisen toimistossa työskentelyn aikana. Perinteisen korkeuden säätämisen lisäksi useimmissa näistä malleista on lisäsäätötoimintoja. Voit esimerkiksi säätää selkänojaa tai käsinojien korkeutta. Toimistossa vieraileville on tarjolla laaja valikoima erilaisia vierastuoleja.

KAAPPIJÄRJESTELMIÄ HYVIN ORGANISOITUUN TYÖPÄIVÄÄN TOIMISTOSSA

Käytännällinen lisä kirjoitus- ja tietokonepöytiin on pyörillä varustetut laatikostot. Nämä toimistokalusteet tarjoavat lisää säilytystilaa laatikoiden tai kaappien muodossa ja niitä on helppo siirtää. Lisävarusteet, kuten lukittavat laatikot, täydentävät niitä. Kaapit ja hyllyt sopivat erinomaisesti asiakirjojen järjestämiseen ja selkeään säilytykseen, ja ne on suunniteltu erityisesti toimistotyöhön. Lukittavat arkistokaapit, liukuovilla varustetut hyllyt ja klassiset arkistokaapit ovat joitakin valikoimamme tarjoamia toimistokalusteita. Tee toimistosi käytännöllinen ja tyylikäs – Indecorian avulla!