Linda käytävämatto polypropeeni

33 65 

Linda käytävämatto polypropeeni

Skandinaavinen ja moderni Linda

Ulkonäöltään Linda-matto muistuttaa Sisal-mattoja, sen rakenne on tiivis olematta litteä. Matto on kevyt ja helppohoitoinen. Linda-maton väritys on yhdistelmä hopeisia, valkoisia ja pohjalla pienessä määrin vaaleita ruskeita sävyjä. Maton yleisilme on hyvin raikas, skandinaavinen ja vaalea. Maton kuviointi on miellyttävän elävä ja rauhallinen.

Linda-maton materiaali on helposti puhdistettava ja kestää useimpien puhdistusaineiden käytön. Kuidut eivät ime itseensä likaa eikä tahroja. Matolle tippuneet tahrat imeytetään esimerkiksi talouspaperiin ja likaantunut kohta puhdistetaan. Linda-matto on käsitelty antistaattiseksi. Koska se hylkii likaa ja pölyä, matto on myös antibakteerinen. Tämä matto on siis todella hygieeninen ja se on hyvä valinta allergiseen kotiin.

Helppohoitoisuuden, keveyden ja kestävyyden ansiosta Linda-matto sopii vaativaan käyttöön ja kulutukseen esimerkiksi eteiseen ja vapaa-ajankohteeseen. Raikkaan ja kodikkaan ulkonäkönsä puolesta Linda-matto on mitä mainioin hankinta mihin tahansa tilaan kotona, aina kodinhoitohuoneesta olohuoneeseen tai keittiöön. Erityisesti kaunis ja helppohoitoinen matto tuo asumismukavuutta lapsiperheisiin ja lemmikkikoteihin.

Linda-maton polypropeeni-lanka on valmistettu vedenkestäväksi ja lisätyn UV-suojauksen ansiosta se voidaan sijoittaa myös ulkotiloihin, esimerkiksi terassille tuomaan kodikkuutta.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paksuus

9 mm

Tuotetunnus (SKU): 111186609H0880150BM Osastot: , ,

Skandinaavinen, sileäpintainen ja helppohoitoinen

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista