Nest vitriinikaappi

152 

Arvioitu toimitusaika 4-8 viikkoa

Nest vitriinikaappi

152 

Nest vitriinikaappi

NEST-vitriinikaappi on yhdistelmä klassista muotoa ja modernia tyyliä, joka tuo lämpöä ja hehkua mihin tahansa huoneeseen. Yksiovinen NEST-vitriini sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen sekä studioon ja kotitoimistoon. Se on ihanteellinen ratkaisu huoneisiin, joissa tarvitaan tilaa asiakirjoille, kirjoille ja toimistotarvikkeille. Tässä huonekalussa on korkealaatuisesta luonnonviilusta valmistetut hyllyt. Vitriinin värit tekevät sisustuksesta modernin, ajattoman ja elegantin.

Tilavat hyllyt on täydellinen paikka kirjoille, albumeille, asiakirjoille sekä koriste-esineille. Oven lasitetusta osasta tulee koriste-elementti, joka herättää huomion ja muuttaa minkä tahansa huoneen ilmettä. Kalusteiden kapasiteetin ja toimivuuden ansiosta huone on helppo pitää siistinä.

Oven keskiosa on lasitettu mustalla lasilla. NEST-vitriini on huonekalu, joka on suunniteltu viimeisimpiä sisustustrendejä ajatellen. Täydellinen muoto ja kaunis tyyli tekevät tästä huonekalusta paitsi käytännöllisen, myös epätavallisen katseenvangitsijan.

Mitat 30 × 40 × 110 cm (senttimetri)
Tiedot

Koottava Kyllä
Takuu 24 kuukautta
Tyyli Loft
Korkeus 110 cm
Leveys 40 cm
Syvyys 30 cm
Materiaali Viilu
Väri Musta, tammi
Valmistusmaa EU
Mittojen muutos Ei mahdollista

Tuotetunnus (SKU): 2010001178736 Osastot: ,

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista