Bergen

159 449 

Bergen

Tuo kotiisi tuulahdus skandinaavisuutta Bergen- villamaton avulla

Skandinaavisen tyylikäs villamatto Bergen on saanut nimensä Pohjoismaiden suurimman tavarasataman mukaan. Puhuttaessa Bergenistä monelle suomalaiselle varmasti tulee mieleen perinteiset pohjolan olot, eli märkää, kylmää ja pimeää. Bergenissä on keskimäärin 235 sadepäivää vuodessa ja keskilämpötila 7,7 astetta Celsiusta. Tällaisissa oloissa asuvat ihmiset arvostavat varmasti kotonaan lämpöä ja mukavuutta. Niinpä villamatto Bergenin nimeäminen on osunut kohdalleen.

Villamatto on ohut, mutta mukava jalan alla. Maton valmistusmateriaalina villa on ekologinen ja uusiutuva luonnontuote. Käytettävyyden kannalta villan erinomaisuus tulee sen luonnollisesta kyvystä hylkiä likaa. Laadukkaan villamaton kanssa helpotat elämääsi ja vähennät siivoamisen tarvetta.

Erinomainen valinta lapsi- ja koiraperheeseen!

Bergenin värivaihtoehdoista voit valita joko harmaan tai harmaan. Kokoja on onneksi enemmän

Bergenin värimaailma on simppeli. Valittavanasi on joko vaaleanharmaa tai tummemmanharmaa matto. Toisaalta, jos kaupungissa sataa 2/3 vuodesta, niin voisiko sen mukaan nimetä kovin värikkäitä mattoja? Kokovaihtoehtoja on neljä, jotka ovat tuttuja keskilattiakokoja; 140×200, 160×230, 200×290 ja 240×330 cm.

villamatto Bergenin sävyerot
Bergenin harmaan sävyjen erot eivät ole suuret, mutta kuitenkin huomattavat

 

Hoito-ohjeet

Kevyt imurointi ja tuuletus
Vesipesu 30°C
Ei rumpukuivausta
Ei silitystä
Ei kemiallista pesua
Paikallisten tahrojen poisto Marseille-saippualla

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Tuotetunnus (SKU): 108092006300299240330M Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Ohut ja kestävä villamatto

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista