Platinum

199 447 

Platinum

Ylellinen Platinum-nukkamatto tuo kaipaamaasi pehmeyttä

Platinum-nimi kuvaa tätä nukkamattoa erittäin hyvin kahdellakin tavalla. Platina sopii maton pinnan kuvailuun sekä maton laatuun.  Pinnaltaan matto on kiiltävä ja näyttävä. Kiiltävyyden kääntöpuolena tulee maton vahva piirtävyys. Piirtävyydellä tarkoitetaan kuvioa, joka jää mattoon kun sen päälle astutaan tai sen päälle laitetaan huonekalu. Piirtävyys onneksi poistuu nukkaa pöyhäyttämällä.

Useissa luottokorttiyrityksissä platinaluokitus on kultaluokitusta parempi. Sama pätee myös Platinum-nukkamattoon. Matto on hyvää nukkamattoa vielä parempi, sekä laadullisesti että pehmeydeltään. Tämän päällä on ihana loikoilla ja kuluttaa aikaa. Samoin paljaat varpaat pitävät Platinum-matosta kovasti.

Kolme väriä ja kokoa tekevät maton valinnasta helppoa

Platinum-nukkamatoista löytyy kolme koko- ja kolme värivaihtoehtoa, mikä tekee maton valinnasta helpon. Katsot ensin minkä kokoinen matto olisi sopiva tilaan ja sen jälkeen valitset harmaan, ruskean ja valkoisen väliltä sinulle mieluinen.

Kun etsit laadukasta ja pehmeää nukkamattoa, on Platinum silloin sinulle sopiva matto. Platinum on ylellinen premium-luokan nukkamatto. Platinumista saat koleisiin aamuihin ja kylmiin päiviin paljon iloa useiksi vuosiksi.

Platinumin valmistuksessa on käytetty 60% polyesteriä ja 40% polypropyleenia.

Tuotetunnus (SKU): 1057800013333133195M Osastot: , ,

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista